Menu
Tvůj košík
Vítejte na nové verzi e-shopu RSP Fishing. Pokud jste zde poprvé, je třeba si před přihlášením resetovat heslo pomocí registrovaného emailu.
Váš účet jsme zachovali ale je třeba si ještě zkontrolovat veškeré osobní údaje.
Nástraha ATOKA LONGER L4 7,5cm / 8ks

Nástraha ATOKA LONGER L4 7,5cm / 8ks

Účinná zbraň na všechny velké dravé ryby z extra měkkého materiálu! Mimořádně měkký ripper s tenkým tělěm a příčným žebrováním pro zvýšený účinek vibrací. Super tenký ocásek pro dobrý chod i při poalém tažení. Nástraha ATOKA Swinger se vyznačuje mimořádně dobrým chodem i při velmi pomalém tažení a při propadu. Chod byl docílen jednak zeslabením tělíčka, které je opticky zvětšeno žebrováním, které navíc při tažení jemně vibruje spolu s velmi slabým ocáskem a kopýtkem. Díky extraměkkému materiálu ryba nástrahu nevyplivne a dále ji polyká! Balení: 5cm - 12ks 7,5cm - 8ks 8,75cm - 7ks

Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
Špatný Dobrý

Dle výrobců

Vyberte si dle největších výrobců. Dodáváme ty nejkvalitnější a ověřené značky pro sportovní nebo hobby rybaření z celého světa:
Doprava ZDARMA
Nakup zboží za více než 2000,- a dostaneš dopravu ZDARMA.
Reklamace
Reklamace vyřizujeme rychle a to většinou výměnou zboží.
Spokojenost zákazníka
Na Heuréce a jiných portálech patříme mezi spolehlivé dodavatele.
Platby
Platební metody máme dobírkou nebo převodem.
Nastavení ochrany soukromí na RSP-FISHING.CZ
RSP-Fishing.cz přizpůsobujeme na míru vám. Tento e-shop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto e-shopu s tím souhlasíte. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a
předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech.